Завдання на листопад для студентів 3 курсу

Тема 35. Діяльність дитячих та юнацьких самодіяльних об’єднань з трудового та  економічного виховання
- Семінар : Організація виховної роботи з трудового  виховання в умовах дитячого та юнацького самодіяльного об’єднання : досвід, проблеми, інновації.
- Самостійна робота № 26: Методичне портфоліо з  трудового та економічного  виховання молоді. Традиції трудового виховання в досвіді народної педагогіки

Тема 36. Діяльність дитячих та юнацьких самодіяльних об’єднань з екологічного  виховання
- Семінар : Організація виховної роботи з екологічного виховання в умовах дитячого та юнацького самодіяльного об’єднання : досвід, проблеми, інновації
- Самостійна робота № 27: Методичне портфоліо з  екологічного  виховання молоді скласти добірку аудіо та відео матеріалів з теми). Досвід роботи екологічних дитячих та юнацьких організацій.
Зверніть увагу на приклад методичного портфоліо.

Тема 37. Зміст діяльності дитячої самодіяльної організації по формуванню
естетичних смаків та ідеалу, розвитку художніх інтересів, творчих здібностей дітей різного віку.
- Практичні роботи (скласти методичні розробки заходів) :
1. Методика організації колективної творчої діяльності щодо  підготовки  і проведення виховних заходів з художнього виховання засобами літератури тематичного вечора.
2. Методика організації колективної творчої діяльності по підготовці і проведенню виховної роботи по художньому вихованню засобами музики та образотворчого мистецтва:  музичної вітальні, конкурсу модниць.
3. Методика організації колективної творчої діяльності по підготовці і проведенню виховної роботи по художньому вихованню засобами музики та образотворчого мистецтва: дизайнерів, конкурсу читачів, конкурсу малюнків.
4. Методика організації колективної творчої діяльності щодо заняття гуртків «Ляльковий театр» та «Театр тіней». 
Контроль знань 11 змістового модуля
- Самостійна робота № 28: Методичне портфоліо з  формуванню естетичного смаку та ідеалу, розвитку художніх інтересів і творчих здібностей дітей виховання молоді (складається з розроблених вами практичних робіт).
Принципи і методи художнього виховання  

Комментарии